Buitenschilderwerken

Vakkundig uitgevoerde buitenschilderwerken

Schilderwerk

Onze schilder is gespecialiseerd in het schilderen van buitengevels, ramen, deuren en andere buitenoppervlakken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kleur of een frisse laag verf om uw woning te beschermen tegen het weer, onze schilder heeft de expertise om u te helpen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk er weer als nieuw uitziet.

Lakwerk

Onze schilder biedt kaleien aan om uw gevels op een natuurlijke en duurzame manier te beschermen en te verfraaien. Kaleien is een eeuwenoude techniek waarbij een dunne laag kalkpleister wordt aangebracht op de gevel. Hierdoor krijgt uw gevel een authentieke uitstraling en wordt hij beschermd tegen vocht en vuil.

Kaleien

Buitenschrijnwerk

Onze schilder is gespecialiseerd in het schilderen van buitenschrijnwerk, zoals kozijnen, deuren en luiken. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten om ervoor te zorgen dat uw buitenschrijnwerk er weer als nieuw uitziet. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kleur of een frisse laag verf om uw buitenschrijnwerk te beschermen tegen de elementen, onze schilder heeft de expertise om u te helpen.

Onze Troeven

Aandacht voor detail

We zorgen met de aandacht voor detail voor de perfecte afwerking

Kwaliteit

Verhoeven paints maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen zodat kwaliteit verzekerd is

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van kwaliteitsverf verzekeren we de klant dat alles lang mooi blijft

Maak nu uw afspraak met Arthur

Als schilder bieden wij graag onze diensten aan om uw huis er weer als nieuw uit te laten zien. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Vul het afspraakformulier in en wij komen langs wanneer het u past.

May 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Klaar om met ons te werken

Interesse in een vrijblijvende offerte?
Contacteer ons