Vloerbekleding

Vakkundig uitgevoerde vloerbekledingen

Parket

Verhoeven Paints biedt parketvloeren aan voor een luxueuze uitstraling in uw interieur. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en patronen en geven uw interieur een warme en natuurlijke uitstraling. Arthur zorgt ervoor dat uw parketvloer professioneel wordt gelegd, zodat u jarenlang van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Lakwerk

Verhoeven Paints biedt vinylvloeren aan als een duurzame en betaalbare optie voor uw interieur. Vinylvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren en zijn eenvoudig te onderhouden. Arthur zorgt ervoor dat uw vinylvloer professioneel wordt gelegd, zodat u jarenlang van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Vinyl

Laminaat

Verhoeven Paints biedt laminaatvloeren aan om uw interieur te verfraaien. Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren en zijn een betaalbaar alternatief voor houten vloeren. Arthur zorgt ervoor dat uw laminaatvloer professioneel wordt gelegd, zodat u jarenlang van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Onze Troeven

Aandacht voor detail

We zorgen met de aandacht voor detail voor de perfecte afwerking

Kwaliteit

Verhoeven paints maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen zodat kwaliteit verzekerd is

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van kwaliteitsverf verzekeren we de klant dat alles lang mooi blijft

Maak nu uw afspraak met Arthur

Als schilder bieden wij graag onze diensten aan om uw huis er weer als nieuw uit te laten zien. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Vul het afspraakformulier in en wij komen langs wanneer het u past.

June 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Klaar om met ons te werken

Interesse in een vrijblijvende offerte?
Contacteer ons